Ryggkudde: tips för att välja!

Bild
Ryggkudde: tips för att välja! Mångfalden av förskjutningsmedel som finns har bidragit till ökningen av resehastigheten hos män. Med en liten budget kan du enkelt ta en buss, flygplan eller tunnelbana för att komma till de flesta europeiska städer. Reseförhållandena är emellertid inte alltid de bästa. För långa resor behöver du tillbehör som en resväska för att säkerställa din komfort. Här är några tips för att välja den. Vilka skäl att välja resväska? Sova bekvämt med din resväska Ryggkudden är ett viktigt tillbehör för långa resor. Det kan i själva verket undvika ryggont om du somnar i bil, flygplan eller tunnelbana. Placeras runt halsen, det förhindrar att ditt huvud böjer framåt när du sover. Med en form som liknar den hos en hästsko, stöder kudden av resor de livmoderhalsen för att undvika att du har nacke. Det bidrar också till att minska smärtan hos personer som lider av ryggsmärta. Oavsett vilken resans du använder, hittar du en bekväm resmpudde på webbplatsen. D

Jul i Europa

Jul i Europa

Många människor drömmer om att ha en vit jul eller en vinterferie i Europa, men vet inte var de ska börja när man letar efter alternativ, särskilt de som föredrar att resa självständigt. Det är där jag kan hjälpa.

Det finns många turnéföretag som erbjuder turer med buss och tåg under den europeiska vintern och jul / nyår, och det är ett bra alternativ att överväga eftersom allt är organiserat för dig. Du kan luta dig tillbaka och njuta av landskapet och de fantastiska upplevelserna utan att behöva oroa sig för logistiksidan av din resa.

De organiserade turerna lockar dock inte alla. Om du är någon som föredrar att gå ensam och göra egna researrangemang i ditt eget schema, hur vet du var du ska besöka? Och vad behöver du veta om du planerar att köra i Europa under vintern?

I den här artikeln har jag delat mina tips för att resa till Europa på vintern, inklusive information om hur man kör och använder järnvägsnätet, så nu har du bestämt dig för att en separat europeisk vinterferie är för dig, förslaget nedan vara användbar

Alpine Village Switzerland

Beroende på hur lång tid du kan spendera i Europa kan du välja att lägga till ytterligare destinationer eller utelämna en eller två som jag har inkluderat, men dessa resplaner kommer att vara en bra utgångspunkt. För att hjälpa dig ännu mer har jag inkluderat restid mellan destinationer i både bil och tåg (eller buss, när det är ett bättre alternativ).

Båda resvägarna ger dig möjlighet att uppleva de underbara julmarknaderna, besöka kända städer, bo i en typisk alpinstad med olika vintersporter och se några av de vackraste landskapen i Europa.

Naturligtvis, precis som någon annanstans i världen, är inte snö garanterat, men de destinationer jag föreslog kommer att ge dig en ganska stor chans att uppleva scener med snöiga vykort när som helst, från jul till slutet av februari.



Europeiska vita och vinterjournalen med bil och tåg.

Tyskland, Frankrike, Österrike, Schweiz

Ankomst till Frankfurt (Tyskland)

Frankfurt till Strasbourg (Frankrike)

Med bil: 218 km / 2h: 20 | Med tåg: 2h: 15.

Strasbourg till München (Tyskland)

Med bil: 364 km / 4h | Med tåg: 3h: 30.

München till Garmisch-Partenkirchen (Tyskland)

Bil: 89 km / 1h: 15 | Tåg: 1h: 30

Garmisch-Partenkirchen till Innsbruck (Österrike)

Med bil: 61 km / 1h | Med tåg: 1h: 20.

Innsbruck till Lucerne (Schweiz)

Med bil: 306 km / 3h: 30 | Med tåg: 4h: 40.

Alternativ: lägg till Lauterbrunnen eller Grindelwald

Med bil: ca. 80 km / 1h: 20 | Med tåg: 2h: 20 (avstånd och restider från Lucerne)

Om du planerar att köra på vintern kräver de flesta biluthyrningsföretag att du har vinterdäck. Du måste kontrollera att de ingår i hyran. Min vinterkörningsguide i Europa förklarar senare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ryggkudde: tips för att välja!

Turism och biluthyrning i Moskva

Om min katt hade en blogg